|
Sivatag
Oct 21, 2008 13:54:58 GMT -5
Post by Hatake Kakashi on Oct 21, 2008 13:54:58 GMT -5
/ A sivatagban meglátsz egy villám országbeli jounint akit éppen szitává vertek és kizsebelték majd meglátod, hogy egy fű jounin tette aki valószínűleg a verseny vagyis a feladat résztvevője akit el kell kapnod ha akarsz pénzt látni a küldetésed ért. / // Ha akrod üldözöd ha nem akkor nem. //
|
|
|
Sivatag
Oct 21, 2008 14:00:12 GMT -5
Post by Kitaru Kaguya on Oct 21, 2008 14:00:12 GMT -5
Mielött kiszurna létrehozok egy klónt amit rákülök elterelésnek majd az álcázó rejteket és a néma gyilkolást használom, hogy megszerezzem a tekercset amíg a klónommal törödik.* Aztán gyorsan vihetem is vissza a hokagének a jutalomért.*gondolom magamban majd elkezdem megvalósítani a tervet.
|
|
|
Sivatag
Oct 21, 2008 14:21:06 GMT -5
Post by Hatake Kakashi on Oct 21, 2008 14:21:06 GMT -5
/ A terved sikeresen bevált a fű ninja kiütve fekszik a földön majd amikor te elindulnál vissza fele egy szél shinobi tart feléd egy bábon ami hirtelen elkezdett tüskéket lőni amik elől ki kell térned valahogy. /
|
|
|
Sivatag
Oct 21, 2008 14:25:34 GMT -5
Post by Kitaru Kaguya on Oct 21, 2008 14:25:34 GMT -5
A tüskék elõl gyorsan jobbra vetõdök majd megpróbálom a duplázott hamis területttel csapdásba ejteni /azt hitetem el vele, hogy el akarja nyelni a futó homok/. Ha ez nem sikerülne akkor miután kitértem egy szikla mögé búlyok majd elterelésnek kiküldök egy klónt ami gyorsan rátámad amíg én álcázó rejtekkel és néma gyilkolással mögé kerülök és kiiktatom.
|
|
|
Sivatag
Oct 22, 2008 13:16:55 GMT -5
Post by Hatake Kakashi on Oct 22, 2008 13:16:55 GMT -5
/ Sikeresen kitérsz jobbra a tüskék elől ám amikor a jutsudat akarod használni észreveszed, hogy 3 homok klón jelenik meg melletted mindegyikükön egy robbanócetli van amit a készítőjük pont most akar aktiválni a bábjáról. /
|
|
|
Sivatag
Oct 22, 2008 13:26:47 GMT -5
Post by Kitaru Kaguya on Oct 22, 2008 13:26:47 GMT -5
Mikor feleszmélek testhelyetesítõ jutsuval helyet cserélek egy sziklával majd amíg az ellenfelem nem lát a homok tól csinálok két csont klónt, én el bújok amíg az egyik frontálisan nekitámad közben vadul kunaiokat dobál a másik meg álcázó rejtekkel és néma gyilkolással mögé lopodzik és letámadja, a bábja ellen meg idézek egy kígyót mielött a klónok nekimennéknek.
|
|
|
Sivatag
Oct 22, 2008 17:08:29 GMT -5
Post by Hatake Kakashi on Oct 22, 2008 17:08:29 GMT -5
Az egyik klónod sikeresen rátámadt az ellenfélre de a másik keservesen megtapasztalta, hogy aki a bábun volt csak egy másik bábu volt így azokkal könnyedén elintézte a klónjaidat majd egy harmadik szem technikával figyelte a mozdulataidat.
|
|
|
Sivatag
Oct 22, 2008 17:16:06 GMT -5
Post by Kitaru Kaguya on Oct 22, 2008 17:16:06 GMT -5
Amig a klónok a bábokkal foglalkoznak /konkrétan meg probálják a csontjukat bejutatni a bábok illesztéseibe és így kvázi kicsinálni õket/ addig én álcázó rejtek technika fedése alatt megkeresem a bábok mozgatoját * valahol a közelben kell lennie vagy akár a chakra fonalakat is követhetem* gondolom majd gyorsan neki is látok majd ha megtaláltam és egy-egy ellenire kerül a sor iszok a kis sake-t és a csésze stílust alkalmazom.
|
|
|
Sivatag
Oct 24, 2008 10:02:47 GMT -5
Post by Hatake Kakashi on Oct 24, 2008 10:02:47 GMT -5
/ Amikor a chakra fonalakat követed észreveszed, hogy a mozgatójuk a nagy bábú belsejében lapul és onnan irányítja a bábukat majd hirtelen előgrott a kezében egy tekercsel. Hirtelen annak a sziklának a tetején terem amivel te kicserélted magad majd a tekercsből megidéz egy hatalmas bábot aminek rá ugrik a tetejére majd onnan irányítja a több bábot is. Egy másodperc múlva hirtelen az összes bábujával elkezd össze vissza tüskéket lövöldözni reménykedve eltalálvele téged majd elkezd beszélni neked. / - Add át a tekercset és élve elmehetsz amennyiben nem vagy hajlandó akkor megöllek vagyis inkább a mérgezett tüskék. - / Amint ezt kimondta ujjabb tüskéket löttek ki a ábjai. /
|
|
|
Sivatag
Oct 24, 2008 10:21:27 GMT -5
Post by Kitaru Kaguya on Oct 24, 2008 10:21:27 GMT -5
Mikor észrevettem már az elsõ tû hadat ugy gondoltam érdemesebb lelépni igy hát némán elugráltam a szikláko, hogy a nyomaimat se szúrja ki közben fürge testet használtam, hogy minnél messzebb kerüljek a tanácstalan báb használótól. Csak remélhetem, hogy mostmár nem lesz semmi próbálom fentartani a rejtözéshez használandó jutsuim legalább konoha határáig ha sikerülne nem a kapun mennék be hanem inkább egy félre esõ falrészt másznék meg, hogy minnél kissebb eséjt adjak a többi ninjának a megtalálásomra.
|
|
|
Sivatag
Oct 24, 2008 11:14:46 GMT -5
Post by Hatake Kakashi on Oct 24, 2008 11:14:46 GMT -5
/ Sajnálatodra a chakrád majdnem elfogyott így nem tudod fentartani a jutsut aminek a következménye, hogy a ninja kiszurt majd a fegyvereket amik a bábokban maradtak mind rád zúditotta egy végső támadásban. / - Ezt neked te szerencsétlen kis konohai ninja. - / Mondta neked a szél shinobi miközben a bábokkal elkezdett támadni. /
|
|
|
Sivatag
Oct 24, 2008 12:34:39 GMT -5
Post by Kitaru Kaguya on Oct 24, 2008 12:34:39 GMT -5
Minden erõmet a menekülésre használom és mikor kiszúr eldobok felé két füst bombát, pár kunait és amíg nem lát teljes erõmbõl neki indulok egy kicsit másik irányba sziklák mögött haladva lehetõleg majd ha már látó távolságon kivülre kerülök rágyújtok egy dekkre, hogy kicsit felpörögjek.
|
|
|
Sivatag
Oct 24, 2008 12:55:21 GMT -5
Post by Hatake Kakashi on Oct 24, 2008 12:55:21 GMT -5
/ Sajnálatodra a ninja az egyik bábját feléd küldi amivel megpróbál elkapni, hogy mozgásképtelenné tegyen de te sikeresen levágod az egyik karját aminek a következmény, hogy a ninja a levágott karnak a vállízületéből egy kés húz ki majd a fejednek irányítja. / - Csak nem hiszed, hogy egy ilyen átlátszó trükkel elmenekülhetsz. - / Mondja neked a ninja miközben a kar már feléd repül. /
|
|
|
Sivatag
Oct 24, 2008 13:04:23 GMT -5
Post by Kitaru Kaguya on Oct 24, 2008 13:04:23 GMT -5
Mikor ezt kimondja elmosolyodom majd viszaszólok neki: -Most muatok valami érdekeset jól figyelj- Aktiválom az átok pecsétet majd hirtelen eltünök a kés utjából és már csak annyit lát, hogy hatalmas sebességel haladok felé a csésze stílust és a fürge testet használva térek ki a bábok elõ amikre robbanó jegyzetes csont sen bonokat dobálok majd 10méterrel a ninja elött hirtelen álcázó rejtekre váltok így 3 klónt csinálok amelyek szintén a jutsu alatt vannak majd 3 oldalról megsorozom csont senbobokkal ha ezek elõl sikerülnek kitérni akkor neki rohanok a klónjaimmal.
|
|
|
Sivatag
Oct 24, 2008 13:20:27 GMT -5
Post by Hatake Kakashi on Oct 24, 2008 13:20:27 GMT -5
/ A ninja alig hisz a szemének ezért könnyen ki tudod ütni majd amikor fellélegzel látod, hogy a távolban két oldalról is ninják jönnek ezért jobb lenne ha indulná. / // Ha akarsz harcolni akkor maradhatsz harcolni. //
|
|