|
Post by Tobi on Oct 9, 2008 12:49:41 GMT -5
Mikor elköszöntél a genintõl egy pillanatra nem figyeltél de õ kiszúrt titeket és le gyártott egy klónt amit te lelkesen követsz miközben az eredeti tolvaj mögötted lopakodik és mikor a klón megáll egy szûk átjárónál és te rákészülsz a támadásra hirtelen víz árasztja el a környéket majd egy vízbörtönben találod magad.
|
|
Taketo Takemura
New Member
A midorirjugan-t haszn?l? gyilkol? g?p.
|
Post by Taketo Takemura on Oct 9, 2008 13:24:46 GMT -5
* A fenébe éppen, hogy tudok mozogni gyorsan ki kéne találnom valamit de nem értem miért nem próbált megölni rögtön az elején talán a Rju Cume(Sárkány Karmok) jutsuval sikerülhet kijutnom. Ez az akkor kezdem is Midorirjugan Rju Cume. * / Amint ezt kimondtam egyből aktiváltam a Midorirjugan-t és megpróbáltam a karmokkal megsebezni a támadómat. / * Ha ez sikerül akkor bevetem a Inazuma Harikén(Villám Hurrikán) azzal majd jól elintézem utána meg majd lesz ami lesz. * / Gondolom magamban miközben még mindig az ellenfelem próbálom megsebezni. /
|
|
|
Post by Tobi on Oct 9, 2008 13:28:42 GMT -5
Hohy mért nem ölt meg? Azthiszem erre megkapod a választ mikor a fogvatartód vízzé válik, az igazi ellenfeled egy magaslatón áll kiakarta ismerni a természetét a képeségeidnek, de most hirtelenrántást érzel pár cápát idézett meg kedves célpontod és épp most rántott le az egyik a víz alá.
|
|
Taketo Takemura
New Member
|
Post by Taketo Takemura on Oct 9, 2008 14:32:06 GMT -5
* A picsába gyorsan elő kéne vennem a katanam és levágnom azt amelyik lehúz. Megvan Inazuma Harikén(Villám Hurrikán) ezzel elvileg elkezdek pörögni és a lábam körül villámok cikáznak azzal majd elintézem ezt a kis cápát. * / Miközben gondolkoztam egyből meg is próbáltam a Inazuma Harikén(Villám Hurrikán) jutsut bevetni várva mi lesz az eredmény. /
|
|
|
Post by Tobi on Oct 9, 2008 15:12:54 GMT -5
Minthogy a villámot vezette a víz megszünt a jutsu és a víz tetején álló ninja is összeroskadt a földre veled együtt pár percig eszméletlenül feküdtök de az ellen feled ezután se tud felkellni a harcot megnyerted minden tárgya nála volt így hát azzal sincs több dolgod térj be a föld országába az ottani kagéhoz.
|
|
Taketo Takemura
New Member
|
Post by Taketo Takemura on Oct 9, 2008 15:26:09 GMT -5
- Micsoda egy balfék vagy ember azt hittem ügyesebb vagy. - / Mondom a tolvaj hullájának miközben átszúrtam a szívét a katanaval, hogy biztosan meghalljon. Ezek után a tárgyakat bele tettem egy tekercsbe és elindultam a kage felé. / * Na legalább ennyivel kevesebb cuccot kell vinnem vissza kage-hoz. *
|
|
|
Post by Kitaru Kaguya on Oct 11, 2008 6:42:56 GMT -5
Mindjárt átlépem a határt most kezdhetek majd el hegyet mászni de eddig böven idõben vagyok remélem sikerül mindenkit elkerülnöm, remélem továbbra is így megy.
|
|
|
Post by Hatake Kakashi on Oct 11, 2008 7:21:34 GMT -5
Miközben elindulsz azt veszed észre, hogy két ninja követ akik a víz országának a fejpántját viselik. Miközben egyre messzebb kerülsz a határtól azt veszed észre, hogy egyre több ninja csatlakozik hozzájuk és minden csoporton más más a fejpánt van. Amikor már a határ legszélén vagy már 10 ninja, van mögötted és meg is támadnak. Az egyik ninja megidéz egy óriás pókot ami beszél és vissza dumál a gazdájának mert éppen ebéd időben hívta ide. Ekkor a többi ninja elkezd röhögni és te így egy kis előnyhöz jutottál mert nem figyelnek rád.
|
|
|
Post by Kitaru Kaguya on Oct 11, 2008 8:06:55 GMT -5
Kihasznál va hogy nem figyelnek 1 csont klónt is gyártok felugrik és létrehozza a kaguya tornádot majd egy másikat is létrehozok és azzal elindulok, a klón egyenesen a tûz országa felé megy a fû falun keresztûl én meg kerülök egy kicsit és elindulok lassaban a vízesés országán keresztül lassabb tempóban, hogy minden nyomot eltüntethesek ha elérek a határra a klónommal is gyártatok még egy klónt aki szintén a fû falun vág át csak egy kicsit más úton majd én magam is gyártok egyet pluszban aki még hosszabb úton megy konohába.
|
|
|
Post by Hatake Kakashi on Oct 11, 2008 8:23:03 GMT -5
A ninják hamar észreveszik, hogy elindulsz különböző irányokba ezért külön válnak kétfős csoportokra de a villám ország ninjái észreveszik a nyomaidat így ők pontosan tudják merre mentél. // mellesleg ők együtt maradtak ők 3-an vannak. // Amikor elértél a vízesés országába a villám ninják már ott vártak téged és meglepődésedre mind a 3-an jouninok és amint lászik speciális kiképzést kaptak.
|
|
|
Post by Hatake Kakashi on Oct 27, 2008 14:15:08 GMT -5
/ Amikor felértek a hegy tetejére egy fickó áll tőletek nem messze kezében egy könyvel. Miközben ti elkezditek nézni, hogy ellenség vagy barát a sensei megszólal. / - Na már megint te ha megint azt mondod, hogy adminisztrációs hiba történt komolyan mondom rajtad nyomom el a cigarettámat. - / Erre a másik fickó azt mondja. / - Úgy látom már jövőt is látod ilyet biztosan nem tud ..... . - / Amikor ki akarta mondani a nevet a férfi hirtelen a sensei ökle landolt az arcában olyan gyorsan, hogy még Hakusho is alig tudta követni a sharingannal. / - Ne merészeld kimondani a nevét mert istenemre esküszöm nem látod többet a napot Adachi. - / Mondta a sensei miközben vissza sétált és elmagyarázta nektek, hogy ő lesz az új sensei-etek mert valami hiba történt a papírokkal és véletlenül rossz sensei-t kaptatok. Miután ezt elmondta elmutogatott egy két kézjelet majd hirtelen eltűnt. Amikor azt keresitek hol az új sensei ő hirtelen előbújik a földből. / - De jó, hogy előrelátó voltam és egy árnyékklón hagytam itt ez nagyon fájt volna. Na látom ti vagytok az új tanítványaim én Katsunosuki Adachi vagyok és ezentúl én leszek a sensei-etek. - / Ahogy ezt elmondta lehajolt és felvette a tekercset amit a régi sensei ott hagyott majd elindult a falu felé. /
|
|
|
Post by Okashii Otome on Oct 28, 2008 15:28:05 GMT -5
-Ki hitte volna, csak megszabadultunk tõle.- Mondom kicsit nevetve Hakushonak. -Katsunosuki Adachi, az biztos hogy normális, látszik ralyta. Nem? /Bár ez egy kicsit hirtelen jött./ Tûnõdök magamban miközben Hakusho válaszát várom.
|
|
|
Post by fearless on Oct 28, 2008 15:52:57 GMT -5
- Na végre elmegy! Mondtam hogy rosszat adtak! - * De így nem verhetem meg... Na mindegy majd később felkeresem... * - Valószínűleg normálisabb lesz, legalábbis annak tűnik... - Elindultam hogy folytassuk a küldetést. - Otome, sensei jöttök? -
|
|
|
Post by Hatake Kakashi on Oct 30, 2008 17:58:10 GMT -5
- Hé kölyök egy kis tiszteletet kérnék elvégre is én vagyok a sensei-ed. Ha ezt megadjátok akkor nem lesz köztünk gond. De ezt majd inkább út közben beszéljük meg. - / Ahogy ezt kimondta el is indult Hakusho mellett várva, hogy Otome mikor indul utánuk. / - Egyébként mi a nevetek mert e fölött elsiklottunk annyira örültetek, hogy elment a Koyama sensei? Tényleg miért örültetek annyira, hogy elment? - / Testi fel nektek a kérdést a sensei sétaközben. /
|
|
|
Post by Okashii Otome on Oct 31, 2008 17:11:57 GMT -5
-Várjatokj meg.- /Már megint lemaradtam./ Azzal utánnuk futottam majd mikor melléük értem. -A nevem Okashii Otome. Örülök hogy megismerhetlek sensei.-
|
|